google-site-verification: googled4a42f594e669d85.html

Filter

close

Een slimme laadpaal kopen

Een slimme laadpaal is meer gericht op de toekomst en houdt onder andere rekening met andere elektrische apparaten in huis of het gebouw om zo overbelasting te voorkomen. Dit wordt ook wel Load Balancing genoemd. Doordat we steeds meer elektrische apparaten gaan gebruiken is het sterk aan te raden om een slimme laadpaal te nemen die Load Balancing ondersteund.

Easee laders

Het woord zegt het zelf. Met de laders van Easee is een installatie "SIMPEL"
Als zeer sterk bedrijf met innovatieve oplossingen voor autoladen en elektriciteitsmanagement heeft Easee de intentie om 's werelds slimste lader voor elektrische auto's te worden. Wij bij Luxya Cabling gaan hier mee in het verhaal. Enkel voor de topkwaliteit dat dit merk biedt.
Ontworpen en geproduceerd in Noorwegen door drie Noorse ondernemers.

Easee Home

De Easee Home is een slimme lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto's en aan elk elektriciteitsnet. De lader zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen maar is zeer eenvoudig in gebruik en opstart.

Installatiehulp

Voor alle installatie hulp, handige tips, video's en meer kan je op onderstaande pagina terecht.
Installatiehulp bij het installeren van jou easee lader.
Bezig met laden...

Soms zijn er van die exclusieve producten die haast te mooi zijn om te gebruiken. Neem nu de Easee laadpaal. Dit sterke staaltje technisch vernuft verdient eigenlijk een ereplaatsje in een glazen vitrine. Maar in plaatst daarvan kun je de laadpaal toch echt beter in gebruik nemen. Deze superman in disguise geeft je namelijk kracht, een slimme controle en veiligheid.

Eigenschappen van Easee Laadpalen

Ga met volle kracht vooruit met een volledig opgeladen accu door de laadpalen van Easee. De Easee laadpalen zijn laadstations die de nieuwste technieken en functies combineren met ultiem gebruiksgemak. Gemaakt op jouw elektrische of hybride auto op te laden. Met de volgende buitengewone eigenschappen mag de Easee laadpaal zich één van de meest intelligente laadrobots noemen:

 • Volledige controle met gratis app en cloud
 • Geschikt voor laadpassen en verrekening
 • Altijd verbonden met gratis 4G en eSim internetverbinding
 • RFID ondersteuning
 • Geschikt voor iedere auto en groepenkast
 • Toekomstbestendig
 • Load Balancing
 • De laadrobot weegt slechts 1,5 kg

Elektrisch laden op kantoor of thuis

Met laadpalen van Easee weet je dat je een laadpaal hebt uitgekozen die alle elektrische voertuigen, netspanningen en netten aankan. Dit bliksemsnelle laadpunt, zal je bolide tot wel 10x sneller opladen dan op dan een gewoon stopcontact. Het duurt slechts 10 uur totdat je accu volledig opgeladen is. Zo kun jij ’s nachts lekker bijtanken zodat je weer fris en fruitig aan een nieuwe dag kunt beginnen of je kunt dat adviesrapport wegtikken op je werk en een hele hoop andere zaken regelen, terwijl je auto zich naar behoefte voedt met de nodige energie.
 

 • Laadpalen van Easee zijn ideaal voor thuisgebruik
 • Ook voor zakelijk gebruik zijn deze laadpalen geschikt
 

Maak je gebruik van Easy laadpalen, dan maak je gebruik van een apparaat die de energie efficiënt verdeelt en de capaciteit ten volste benut. Welke auto je ook aan de laadpaal koppelt. Heb je gasten over de vloer? Ook zij kunnen hun auto tegelijkertijd met die van jou opladen. Het is namelijk mogelijk om meerdere laadrobots op één circuit te installeren. Zelfs als er drie auto’s staan van verschillende merken zal de Easee laadpaal zich altijd aanpassen naar de energiebehoefte van de auto.

Customize je Easee laadpaal met covers in 5 verschillende kleuren

Geheel in stijl met de kleuren van je gevel en kozijnen, kun je de Easee laadpaal uit laten voeren in diverse kleuren. Laad op in stijl en schaf een mooie front cover aan voor een elegante laadoplossing. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren:

 • Rood
 • Zwart
 • Wit
 • Blauw
 • Antraciet grijs


We maken gebruik van cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Copyright © 2018-2022 Luxya Cabling. All rights reserved