google-site-verification: googled4a42f594e669d85.html

Filter

close

STEKKERDOZEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Gebruik onze " FILTERS " om een keuze te maken of selecteer hier een andere lengte
3 meter | 5 meter | 10 meter | 15 meter | 20 meter | 25 meter


Weergave:
  1 / 8  Bezig met laden...
  • credit_card Gratis verzending vanaf 25€
  • local_shipping Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • https Betaal achteraf via Klarna
  • credit_card Gratis verzending vanaf 25€
  • local_shipping Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • https Betaal achteraf via Klarna
   1  2 3 4 5  

Onze stekkerdozen

Een verlengkabel met stekkerdoos

We kopen steeds meer elektrische en elektronische spullen. Vaak zijn dit apparaten die met een stekker of een adapter op het lichtnet aangesloten moeten worden om te kunnen werken of de interne accu op te laden. Het aantal stopcontacten dat er standaard in een woonhuis aanwezig is, is daarom al snel te weinig. Het gevolg is dat u steeds de stekker van een ongebruikt apparaat uit het stopcontact moet trekken om een stopcontact vrij te maken om een ander apparaat aan te kunnen sluiten. Dat is een onhandige situatie, die elke keer onnodig tijd en moeite kost. Een eenvoudige oplossing voor deze situatie is de meervoudige verlengkabel met stekkerdoos. Met de stekkerdoos kunt u eenvoudig meerdere apparaten van netspanning voorzien, zonder dat u steeds stekkers hoeft om te wisselen. Bij het uitpakken is een stekkerdoos met snoer meteen gebruiksklaar. Steek de stekker in een stopcontact. Is er geen stopcontact vrij, trek dan een stekker uit het stopcontact en steek deze in de stekkerdoos. Daarna kunt u al uw andere apparatuur via de stekkerdoos van netspanning voorzien. Kies altijd een stekkerdoos met 1 of meerdere aansluitingen extra dan het aantal apparaten dat u wilt aansluiten. Zo bent u altijd voorbereid.

Verlengkabel met stekkerdoos voor de elektro professional

Bent u als bedrijf of voor op de werf op zoek naar professionele stekkerdozen geschikt voor bouw en industrie dan is Luxya Cabling als distributeur u gepaste partner. Als groothandel, vindt u bij ons zeker wat u zoekt om u werknemers te voorzien van professioneel en duurzaam materiaal. Samen zoeken we naar oplossingen waarvan iedereen beter wordt. Zodat ondernemers samen kunnen groeien.

Buitengebruik vs stekkerdoos

Wilt u buiten elektrische apparaten gebruiken, dan is het extra belangrijk om goed op veilig gebruik te letten. Een indoor stekkerdoos is alleen geschikt voor binnen gebruik. Gebruik buiten alleen een Neopreen verlengkabel met stekkerdoos dat geschikt is voor buitengebruik. Kunnen kabel en aansluitingen bij gebruik nat worden, denk aan gebruik van een hogedruk reiniger of door regen. Het is dan belangrijk dat u een kabel kiest met de juiste bescherm klasse, bijvoorbeeld IP44 spatwaterdicht.

Ons aanbod in stekkerdozen voor buiten en binnen vind je hieronder.

-    Bekijk de stekkerdozen voor buiten
-    Bekijk de stekkerdozen voor binnen


We maken gebruik van cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Copyright © 2018-2022 Luxya Cabling. All rights reserved