google-site-verification: googled4a42f594e669d85.html

Filter

close

VERLENGKABELS VOOR BINNEN EN BUITEN

Gebruik onze " FILTERS " om een keuze te maken of selecteer hier een andere lengte
1,5 meter | 3 meter | 5 meter | 10 meter | 15 meter | 20 meter | 25 meter | 30 meter | 35 meter | 40 meter


Weergave:
  1 / 21  Bezig met laden...
  • credit_card Gratis verzending vanaf 25€
  • local_shipping Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • https Betaal achteraf via Klarna
  • credit_card Gratis verzending vanaf 25€
  • local_shipping Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • https Betaal achteraf via Klarna
   1  2 3 4 5  

Onze verlengkabels

Wilt u ergens een apparaat neerzetten waar geen stopcontact is, dan is dit eenvoudig op te lossen met een verlengkabel. Het is belangrijk een verlengkabel met voldoende lengte te bestellen zodat het snoer lang genoeg is om de afstand naar het stopcontact af te leggen. Hierbij moet u rekening houden met de afstand die horizontaal afgelegd moet worden. Loopt een verlengkabel over de vloer dan moet u er ook rekening mee houden dat het snoer ook nog een verticale afstand moet afleggen. Wilt u het snoer tot op een tafel laten lopen, dan moet u naast de verticale afstand van vloer tot stopcontact ook de afstand van vloer tot tafel meerekenen. Kan de contrastekker van het snoer op de vloer liggen, bijvoorbeeld bij het aansluiten van een staande schemerlamp, dan hoeft u alleen maar de verticale afstand van vloer naar het stopcontact mee te rekenen. Weet u niet precies hoe lang de afstand is die u nodig heeft, of wilt u een verlengkabel op reserve hebben? Kies dan tussen een lengte van 5 tot 40 meter. Deze lengte zal in veel situaties voldoen, zonder dat u met een onhandig lang snoer zit.

Verlengkabels voor de elektro professional

Bent u als bedrijf of voor op de werf op zoek naar professionele verlengkabels geschikt voor bouw en industrie dan is Luxya Cabling als distributeur u gepaste partner. Als groothandel, vindt u bij ons zeker wat u zoekt om u werknemers te voorzien van professioneel en duurzaam materiaal. Samen zoeken we naar oplossingen waarvan iedereen beter wordt. Zodat ondernemers samen kunnen groeien.

De aarding van een verlengkabel

Er zijn verschillende soorten verlengkabel te koop met verschillende eigenschappen. Er zijn enkele eigenschappen waar u op moet letten voordat u bestelt. Voor het veilige gebruik is het belangrijk te zorgen dat u voor elke situatie het juiste snoer met penaarde of randaarde kiest. Veel apparaten zoals smartphoneladers en schemerlampen hebben een platte eurostekker. Deze apparaten hebben een beperkt stroomverbruik en zijn dubbel geïsoleerd. Hierdoor hebben ze geen randaarde aansluiting nodig. Deze apparaten kunt u veilig aansluiten met een euroverlengkabel. Dit is een snoer met een platte stekker en een platte contrastekker. U kunt apparaten met een platte eurostekker ook veilig op een stopcontact of stekkerdoos met penaarde of randaarde aansluiten.
Maakt uw apparaat gebruik van een penaardestekker en is er een penaarde stopcontact in de buurt? Dan is het belangrijk dat dit apparaat aangesloten wordt via een verlengkabel met penaarde.
Penaarde word gebruikt in België en Frankrijk.
Maakt uw apparaat gebruik van een randaardestekker en is er een randaarde stopcontact in de buurt? Dan is het belangrijk dat dit apparaat aangesloten wordt via een verlengkabel met randaarde.
Randaarde word gebruikt in Nederland en Duitsland.
Op deze wijze wordt er een verbinding gemaakt tussen metalen delen van het aangesloten apparaat en de veiligheids aarde aansluiting van het lichtnet. Een randaardestekker staat ook bekend onder de naam Schuko stekker.

Bespaar op termijn door te investeren in onze verlengkabels!

Neopreen is een materiaal bestand tegen zonlicht en hoge temperaturen en is de soepelste en sterkste kabel op de markt, waardoor oprollen en opbergen kinderspel wordt.
Neopreen is bestendig tegen: slijtage, overrijden, olie, water, UV. Ideaal dus voor gebruik binnenshuis, buitenshuis en op de werf.

Buitengebruik vs verlengkabel

Wilt u buiten elektrische apparaten gebruiken, dan is het extra belangrijk om goed op veilig gebruik te letten. Een indoor verlengkabel is alleen geschikt voor binnen gebruik. Gebruik buiten alleen een Neopreen verlengkabel dat geschikt is voor buitengebruik. Kunnen kabel en aansluitingen bij gebruik nat worden, denk aan gebruik van een hogedruk reiniger of door regen. Het is dan belangrijk dat u een kabel kiest met de juiste bescherm klasse, bijvoorbeeld IP44 spatwaterdicht.

Ons aanbod in verlengkabels voor buiten en binnen vind je hieronder.

-    Bekijk de verlengkabels voor buiten
-    Bekijk de verlengkabels voor binnen

Al onze verlengkabels

Verlengkabels voor buiten
Verlengkabel 5 meter
Verlengkabel 10 meter
Verlengkabel 15 meter
Verlengkabel 20 meter
Verlengkabel 25 meter
Verlengkabel 30 meter
Verlengkabel 35 meter
Verlengkabel 40 meter

Verlengkabel buiten 5 meter
Verlengkabel buiten 10 meter
Verlengkabel buiten 15 meter
Verlengkabel buiten 20 meter
Verlengkabel buiten 25 meter
Verlengkabel buiten 30 meter
Verlengkabel buiten 35 meter
Verlengkabel buiten 40 meter

Verlengkabels voor binnen
Verlengkabel binnen 1.5 meter
Verlengkabel binnen 3 meter
Verlengkabel binnen 5 meter
Verlengkabel binnen 10 meter


We maken gebruik van cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Copyright © 2018-2022 Luxya Cabling. All rights reserved